Release ‘Hey Hallo’

In deze ‘coronatijden’ heeft iedereen meer dan ooit, nood aan fijne momentjes. Met dit in het achterhoofd ging ik opnieuw aan het schrijven. Ik ging op zoek naar momenten waar ik zelf instant blij van wordt en dit vertaalde zich in mijn nieuwste single “Hey Hallo”, een nummer vol ‘kleine gelukjes’.

“In deze tijden voelen vele mensen zich niet zo lekker in hun vel. Ze zijn ziek of hebben zieken in hun omgeving, kunnen moeilijk omgaan met hun gevoelens, hebben serieuze tegenslagen te verwerken, zijn wat depressief,…
De manier waarop we naar dingen kijken kan ervoor zorgen dat we ons beter voelen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik dacht meteen aan de vele ‘slappe lach’ momenten die we met ons gezin hebben tijdens het avondeten en dacht aan het feit dat ik ontzettend kan genieten van: de mooie natuur die zoveel te bieden heeft, lekker eten, muziek beluisteren, zingen, bingewatchen, sporten en zoveel meer. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal wel aan iets kunnen denken waarvan we spontaan gaan lachen en wou daarmee aan de slag.”

“Met een tekst en een deuntje in mijn hoofd, geen idee waar het mij zou brengen, stapte ik naar mijn producer. Hij is er meteen mee aan de slag gegaan en niet veel later stond ik in de studio en werden plannen voor een nieuwe single realiteit, van een gelukje gesproken!”.
Ik wil bij deze iedereen die het moeilijk heeft een hart onder de riem steken en hopelijk vinden jullie ook dat kleine gelukje die jullie eventjes kan doen lachen.

Mijn nieuwe single is vanaf 14 februari beschikbaar op alle download/streamingplatformen.