Release ‘Je bent wie je bent’

De nieuwste single van Nick Beernaert is er eentje met een duidelijke boodschap!

Voor deze nieuwe single is Nick gaan aankloppen bij Eric De Clercq van “Pure Entertainment”. 
Aangezien Nick en Eric al meermaals hebben samengewerkt en hij Nick heel goed kan inschatten weet hij als geen ander welke song bij hem past. Hij stelde Nick voor de song “Je bent wie je bent” eens te proberen.
De titel en tekst spraken hem meteen aan en aangezien hij helemaal niet in hokjes denkt, stond hij daar zeker voor open. Na het enkele keren te beluisteren nam Nick al gauw een demoversie op en beide heren voelden dat het goed zat.

“Je bent wie je bent”, geschreven door Andy Vanspranghe, heeft een duidelijke boodschap. Een boodschap die Nick  zelf ook altijd met zijn kinderen heeft meegegeven en nu dus ook aan iedereen.
Daarnaast, ja geloof me, is het een echte oorwurm!

Of het nu toeval is of niet? Een week nadat ze beslist hadden om dit nummer een kans te geven, wordt in de media verspreid dat het thema van “de Warmste Week” dit jaar “Kunnen zijn wie je bent” is. 
Uiteraard vinden we dit een fantastisch thema én hopen we dat “Je bent wie je bent” door de radio’s opgepikt wordt. We zijn heel benieuwd of deze nieuwe single ook door jullie gesmaakt wordt want Nick staat al te popelen om deze op verschillende podia te brengen.

 “Je bent wie je bent” is vanaf 19 oktober 2021 beschikbaar op alle streaming-en/of downloadplatformen.

  • Zang: Nick Beernaert
  • Backings: Nick Beernaert & Vanessa Vermote
  • Muziek/Tekst: Andy Vanspranghe
  • Producer: Eric De Clercq – Pure Entertainment