Release zomersingle “Mooier dan jij”

Demo uit de kast….

Een 13-tal jaren geleden nam ik “Mooier dan jij” al eens als demo op.
Ik had er toen al een goed gevoel bij maar op dat moment beslisten we met het management om dan toch de Engelstalige richting uit te gaan. Dit nummer is nooit uit mijn gedachten gegaan en toen ik onlangs wat aan het scrollen was tussen mijn audiofragmenten vond ik die demo terug.
Toen ik het beluisterde kon ik het meteen terug meezingen en werd ik instant ‘happy’. Ik wist het: dit wordt mijn volgende single!

Dit nummer is me perfect op het lijf geschreven en ik vond dat ik er toch iets mee moest doen. Ik heb “Mooier dan jij “ voorgelegd aan mijn producer en niet veel later werden de nodige contacten gelegd, werd deze song wat herwerkt en stond ik al terug in de opnamestudio.

“Mooier dan jij”, mijn nieuwe zomersingle is er eentje die geschreven en gecomponeerd werd door niemand minder dan Jan Borré en Servaas Bingé. Jan is pianist bij Jo Lemaire, en componist van musical en films. Servaas is dokter, voormalig ploegarts van Lotto-belisol en auteur die je wellicht kent van ‘de Lijst’, of die je misschien ook wel zag in de Cooke en Verhulst Show waar hij frequent verscheen.

Ook de backings in het nummer nam dit duo voor hun rekening.

“Mooier dan jij”, is een happy song met een catchy refrein en zoals de meesten mij ondertussen wel kennen zal ik deze ook met heel veel goesting op de volgende optredens brengen. Voor deze nieuwe single wordt ook een videoclip gemaakt. Hiervoor trekken we binnenkort opnieuw naar mijn roots ‘Lichtervelde’ en wordt er beroep gedaan op Jo Dec Productions voor de opname en montage.

‘Mooier dan jij’ de nieuwste single van Nick Beernaert komt uit op het Pure Entertainment label en is binnenkort beschikbaar op alle streaming-en/of downloadplatformen.

  • Zang: Nick Beernaert
  • Auteur/Componist/ Backings: Jan Borré en Servaas Bingé
  • Producer: Eric De Clercq – Pure Entertainment
  • Label: Pure Entertainment