N!CK gaat voor een stevige song met zijn nieuwste single “Ik wil jou”

Zijn eerste single ‘Verslingerd aan jou’ zorgde vorig jaar al voor wat erkenning in het Nederlandstalige circuit. Ondertussen zijn er al wat maanden verstreken maar Nick heeft niet stil gezeten. “Voor het eerst ben ik zelf in mijn pen gekropen, wat zich ook zal vertalen in enkele nieuwe nummers” vertelt Nick met enige trots.

Met de opvolger ‘Ik wil jou’ ruilt Nick het eerder zomerse en zwoele tempo van ‘Verslingerd aan jou’ voor iets stevigere muziek. Ook bij deze song herken je Nick’s eigenheid! Zijn typische stemkleur en stembereik komen helemaal tot zijn recht.

“Ik wil jou’ is helemaal mijn dada” zoals Nick het zelf omschrijft, wellicht ook omdat hij voor deze song zelf de tekst heeft geschreven.

Voor de videoclip trok N!CK terug naar zijn roots. Lichtervelde, de gemeente waar hij is opgegroeid. Eet- en danscafé ‘De Wolf’, vormt als authentieke en oh zo gezellige kroeg het perfecte decor voor “ik wil jou” verder zijn er nog wat shots genomen aan OC De Schouw.

“Ik wil jou” is beschikbaar op alle stream – en downloadplatformen. (oa. deezer, amazon music, itunes,…).
We hopen uiteraard dat deze nieuwe single gesmaakt wordt door het publiek, opgepikt wordt door lokale en nationale radio’s en televisie en we dromen stiekem van een hitnotering in de Vlaamse Ultratop.“Ik wil jou” te streamen/downloaden op: