“U-NICK” 100% Nederlandstalig!

Op 18 november stelde Nick Beernaert zijn nieuwe coverband U-NICK voor aan het grote publiek. In het Entrepot wisten ze alvast het publiek te bekoren. Ze brachten toen een mix van verschillende covers die iedereen kent maar die nooit of heel zelden live gecoverd worden. Enkele reacties na het eerste ” U-NICK” concert:

“Oh wat een feelgood lijst” 

“het is werkelijk een muzikale smaakexplosie van oude bijna vergeten songs” 

“jullie zijn uniek in alle facetten, de energie die jullie afstralen, de setlijst, gewoon mega”

Het smaakt naar nog, naar méér
Het was ons publieke eerste optreden, de sfeer zat fantastisch, de juiste energie speelde tussen ons op het podium en met dat aanstekelijk enthousiasme wisten we goed ons publiek te entertainen. De reacties gaven dan ook precies weer op welke manier we ons willen distantiëren van andere coverbands.  Door onze unieke setlijst en de unieke energie die aanstekelijk werkt zijn we “geen 13 in een dozijn”

Vanaf april ook te boeken  “100% Nederlandstalig”!
Voor we ons mochten voorstellen aan het grote publiek mochten we al een privéfeest verzorgen en werd er op vraag van de klant ook een Nederlandstalige song in de setlijst gestoken en ook dit werd gesmaakt, vandaar dat we nu in repetitiemodus gaan om vanaf april 2024 ook met een “100% Nederlandstalige” set op toer te gaan.  In onze ogen is hier zeker een publiek voor.

Een  organisatie zal dus kunnen kiezen uit de volgende formules:

  • Engelstalige set
  • 100% Nederlandstalige set (vanaf april ’24)

Wat mag het publiek van ons verwachten?
Op een optreden van U-NICK, zal je van de ene herkenning in de andere vallen. We brengen een stomende set van 90 minuten die bestaat uit een mix van onvoorspelbare covers. Hierbij streven we vooral naar muzikale topkwaliteit!

Wie zijn we?

  • Bass: Stefaan Delrue 
  • Guitar: Peter Theuwen
  • Guitar: Jurgen Demeyere 
  • Keys: Jean-Marie Huys 
  • Drums: Andy Latruwe 
  • Lead vocals: Nick Beernaert
  • Techniek Philip Fiers

Je kan ons al meermaals gezien hebben  We stonden onder andere (met andere projecten) al meermaals op de Korenmarkt tijdens de Genste Feesten, verzorgden aperitiefconcerten, zetten marktpleinen en festivalterreinen aan het dansen en zorgden voor de sfeer tijdens verschillende bedrijfsevents.

Op welk publiek mikken we?
Daar wij zo’n gevarieerde setlijst hebben en voor elk wat wils aanbieden kunnen we overal staan. Eigenlijk voelen we ons thuis op elk bedrijfsfeest, stadsevenement, parkconcert of andere festiviteiten waar ambiance centraal staat.

Laat die events maar komen!

Info en boekingen:
So Flex Entertainment
sophie@soflex.be
0471 200 992
www.u-nick.be