“Nick Beernaert & DE UITZONDERING”

“Nick Beernaert & DE UITZONDERING” streven vooral naar muzikale topkwaliteit en de ultieme beleving voor iedere toeschouwer.

Nu we terug kunnen optreden, geniet ik er met volle teugen van. Ik besef maar al te goed dat ik ergens een nieuwe wind breng in Vlaanderen maar meer en meer krijg ik hele fijne reacties. Reacties zoals ‘wat heb je me geraakt’, ‘ik werd emotioneel’, ‘het is een verademing om naar je te luisteren’,  ‘wat heb je toch een aanstekelijk enthousiasme’ dat doet me wel wat. Blijkbaar heeft iets nieuws wat tijd nodig maar ik heb ondertussen wel gemerkt dat er naast het schlagercircuit zeker nog plaats is voor pop. Vandaar ook het idee om naast de live-on-tape set ook aan de slag te gaan met mijn liveband.

We zijn momenteel in volle voorbereiding maar vanaf dit najaar kunnen we gaan knallen met Nick Beernaert & DE UITZONDERING “. We brengen een stomende set van 90 minuten die bestaat uit een mix van eigen songs en de uniekste, gekste en meest onvoorspelbare covers.

Wat ons betreft, laat die post-coronafeestjes maar komen!

info en boekingen: sophie@soflex.be – 0471 200 992 – www.nickbeernaert.be